Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Aktualizacja: 19.09.2025 07:27 Publikacja: 22.08.2016 23:00
Piotr Mazurkiewicz
Foto: Fotorzepa / Waniek Ryszard
Oczywiście większość konsumentów nadal chce kupować nieważne co, byle dużo i tanio, ale coraz większa jest grupa tych, którzy zwracają głównie uwagę na skład produktu, jego miejsce pochodzenia, a niekoniecznie na cenę.
Dzięki właśnie takim klientom ręce zacierają producenci ekologicznej żywności. Zazwyczaj znacznie droższej od tej produkowanej na skalę przemysłową, ponieważ z powodu braku sztucznych dodatków, nawozów itp., jej produkcja jest sporo drożna, a plony niższe.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Współpraca gmin, rozwój infrastruktury rowerowej oraz wykorzystanie kolei do obsługi komunikacyjnej aglomeracji...
Osiągnęła spektakularny sukces w Dolinie Krzemowej. Jest założycielką i dyrektor generalną akceleratora biznesow...
Jaka jest sytuacja finansowa polskich samorządów? Co mówi o kondycji JST najnowszy Ranking Finansowy Samorządu T...
Województwo Lubuskie rozpoczęło wielkie świętowanie 15-lecia obecności Polski w Unii Europejskiej.
Paulina Czurak, właścicielka pracowni architektonicznej Ideograf, i Wojciech Witek, współwłaściciel Iliard Archi...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas