Pingwiny i cassate zyskują na modzie na zdrową żywność

Tradycyjne, rzemieślnicze, naturalne… Dzięki modzie na zdrowe żywienie takich określeń w witrynach lodziarni jest coraz więcej.

Publikacja: 05.09.2016 23:00

Lody Pingwin – opatentowane w 1948 r. pierwsze polskie lody na patyku

Lody Pingwin – opatentowane w 1948 r. pierwsze polskie lody na patyku

Foto: materiały prasowe

Zainteresowanie wyrobami wykonanymi na podstawie tradycyjnych receptur odczuwają również wielkopolscy producenci, którzy lody z naturalnych składników dostarczają do gastronomii i handlu detalicznego od lat.

Z Sycylii do Wielkopolski

Pozostało jeszcze 96% artykułu

119 zł za rok czytania RP.PL

Rzetelne informacje, pogłębione analizy, komentarze i opinie. Treści, które inspirują do myślenia. Oglądaj, czytaj, słuchaj.

Archiwum
Znaleźć sposób na nierówną walkę z korkami
Materiał Promocyjny
Suzuki Vitara i Suzuki Swift ponownie w gronie liderów rankingu niezawodności
Archiwum
W Kujawsko-Pomorskiem uczą się od gwiazd Doliny Krzemowej
Archiwum
O finansach samorządów na Europejskim Kongresie Samorządów
Archiwum
Pod hasłem #LubuskieChallenge – Łączy nas przyszłość
Materiał Promocyjny
Warta oferuje spersonalizowaną terapię onkologiczną
Archiwum
Nie można zapominać o ogrodach, bo dzięki nim żyje się lepiej
Materiał Promocyjny
Najlepszy program księgowy dla biura rachunkowego