Zdrowie lubi zielony kolor

Polacy coraz chętniej odwiedzają restauracje wegańskie. Na popularności zyskują także produkty ekologiczne.

Publikacja: 27.10.2016 22:00

– Wychodzę z założenia, że jesteśmy tym, co jemy – mówi Anna Jagodzińska, pierwsza polska modelka, która znalazła się na okładce amerykańskiego wydania magazynu „Vogue”.

Stworzona przez nią restauracja Think Love Juices, serwująca soki tłoczone na zimno oraz dania wegańskie, od blisko półtora roku działa w Warszawie na Saskiej Kępie. Na początku listopada dołączy do niej lokal w stolicy Dolnego Śląska. Dlaczego tutaj?

Pozostało jeszcze 92% artykułu

Tylko 69 zł za pół roku czytania.

O tym, jak szybko zmienia się świat. Czy będzie pokój na Ukrainie. Co się dzieje w kraju przed wyborami. Teraz szczególnie warto wiedzieć więcej. Wyjaśniamy, tłumaczymy, inspirujemy.

Archiwum
Znaleźć sposób na nierówną walkę z korkami
Archiwum
W Kujawsko-Pomorskiem uczą się od gwiazd Doliny Krzemowej
Archiwum
O finansach samorządów na Europejskim Kongresie Samorządów
Archiwum
Pod hasłem #LubuskieChallenge – Łączy nas przyszłość
Archiwum
Nie można zapominać o ogrodach, bo dzięki nim żyje się lepiej
Materiał Promocyjny
Konieczność transformacji energetycznej i rola samorządów
Archiwum
Innowacje wkraczają na miejskie przejścia dla pieszych
Materiał Promocyjny
Sezon motocyklowy wkrótce się rozpocznie, a Suzuki rusza z 19. edycją szkoleń