Aktualizacja: 19.10.2017 20:00 Publikacja: 19.10.2017 20:00
Foto: materiały prasowe
Rz: Po raz kolejny został pan odznaczony za jakość ryb produkowanych w dwóch gospodarstwach należących do pana i pana żony Anny. Długo się pan starał o „Perłę" w konkursie zorganizowanym przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego?
Łukasz Skowroński: Kilka lat. Teraz nasz jesiotr wędzony został wybrany spośród kilkunastu tysięcy potraw.
We Wrocławiu odbyło się Dolnośląskie Forum Odbudowy Ukrainy. Jego celem było rozwinięcie dotychczasowej współpra...
W tym roku przypada 80. rocznica rozpoczęcia odbudowy stolicy po wojnie. Do obchodów zainicjowanych przez miasto...
Rusza nowa akcja zachęcająca do wsparcia regionu dotkniętego powodzią. Tym razem samorząd województwa i regional...
Finanse, zmiany demograficzne i ekologia – to największe wyzwania dla włodarzy miast w zaczynającej się kadencji...
Kraków – stolica polskiej kultury, miasto pełne cennych zabytków i unikatowych zbiorów, wpisane na Listę Światow...
W debacie o rynku pracy nie można zapominać o człowieku. Ideałem dla większości pozostaje umowa o pracę, ale technologie i potrzeba elastyczności oferują nowe rozwiązania.
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas