Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Aktualizacja: 17.01.2016 16:28 Publikacja: 17.01.2016 16:28
Leżajski zakład ma za sobą pracowity sezon
Foto: materiały prasowe
O tym, że istniejący od blisko 40 lat zakład – jeden z pięciu działających w Grupie Żywiec – może zostać zamknięty, było głośno przez większość 2015 r. Jednak warzelnia działa nadal, a Krzysztof Sobejko, wójt gminy Leżajsk, wierzy, że sprawy idą w dobrym kierunku.
– W tej chwili nie rozmawiamy o zamykaniu browaru, ale o stworzeniu warunków do jego dalszego funkcjonowania – potwierdza Magdalena Brzezińska, rzecznik Grupy Żywiec.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Celem nowej inicjatywy edukacyjnej – Akademii Zakupu Gazu – jest zapoznanie odbiorców samorządowych i powiązanyc...
Rozpoczęły się wakacje. Stolica, jak co roku, przyciągnie miliony turystów. Priorytetem dla miasta jest zapewnie...
Unikanie opłat za przejazdy transportem publicznym stanowi istotne wyzwanie dla finansów samorządów, które stara...
W stolicy województwa śląskiego rozwój infrastruktury rowerowej postępuje wraz z zieloną metamorfozą miasta. Łąc...
We Wrocławiu odbyło się Dolnośląskie Forum Odbudowy Ukrainy. Jego celem było rozwinięcie dotychczasowej współpra...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas