Aktualizacja: 26.04.2016 23:15 Publikacja: 26.04.2016 18:13
Ruch mobilnych jadłodajni rozwija się szybko, ale najlepsze lata ma dopiero przed sobą
Foto: EAST NEWS, Bartosz Krupa
- Popularność jedzenia z food trucków wciąż rośnie – mówi Robert Stańczyk z portalu Food Truck. – Ma to związek z coraz bogatszą ofertą serwowanych przez nie potraw oraz tym, że klienci przekonali się do ich jakości. Dzisiejszym restauracjom na kółkach bliżej do ruchu slow food niż do potraw typu fast food – dodaje.
W stolicy województwa śląskiego rozwój infrastruktury rowerowej postępuje wraz z zieloną metamorfozą miasta. Łąc...
We Wrocławiu odbyło się Dolnośląskie Forum Odbudowy Ukrainy. Jego celem było rozwinięcie dotychczasowej współpra...
W tym roku przypada 80. rocznica rozpoczęcia odbudowy stolicy po wojnie. Do obchodów zainicjowanych przez miasto...
Rusza nowa akcja zachęcająca do wsparcia regionu dotkniętego powodzią. Tym razem samorząd województwa i regional...
Finanse, zmiany demograficzne i ekologia – to największe wyzwania dla włodarzy miast w zaczynającej się kadencji...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas