Tylko 19 zł miesięcznie przez cały rok.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Aktualizacja: 22.08.2016 23:00 Publikacja: 22.08.2016 23:00
Piotr Mazurkiewicz
Foto: Fotorzepa / Waniek Ryszard
Oczywiście większość konsumentów nadal chce kupować nieważne co, byle dużo i tanio, ale coraz większa jest grupa tych, którzy zwracają głównie uwagę na skład produktu, jego miejsce pochodzenia, a niekoniecznie na cenę.
Dzięki właśnie takim klientom ręce zacierają producenci ekologicznej żywności. Zazwyczaj znacznie droższej od tej produkowanej na skalę przemysłową, ponieważ z powodu braku sztucznych dodatków, nawozów itp., jej produkcja jest sporo drożna, a plony niższe.
Bądź na bieżąco. Czytaj sprawdzone treści od Rzeczpospolitej. Polityka, wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i psychologia.
Treści, którym możesz zaufać.
Nie ma podstaw do tego, żeby uznać mężczyzn za rozrzutnych i mało oszczędnych – wynika z badania przeprowadzoneg...
Dla mnie jako prezydenta kluczowe jest, by zarządzać budżetem odpowiedzialnie i wybierać te inwestycje, które za...
Centrum Unijnych Projektów Transportowych przyznało Kolejom Dolnośląskim 617,6 mln zł z Krajowego Planu Odbudowy...
Celem nowej inicjatywy edukacyjnej – Akademii Zakupu Gazu – jest zapoznanie odbiorców samorządowych i powiązanyc...
Rozpoczęły się wakacje. Stolica, jak co roku, przyciągnie miliony turystów. Priorytetem dla miasta jest zapewnie...
Masz aktywną subskrypcję?
Zaloguj się lub wypróbuj za darmo
wydanie testowe.
nie masz konta w serwisie? Dołącz do nas