Zdrowie lubi zielony kolor

Polacy coraz chętniej odwiedzają restauracje wegańskie. Na popularności zyskują także produkty ekologiczne.

Publikacja: 27.10.2016 22:00

– Wychodzę z założenia, że jesteśmy tym, co jemy – mówi Anna Jagodzińska, pierwsza polska modelka, która znalazła się na okładce amerykańskiego wydania magazynu „Vogue".

Stworzona przez nią restauracja Think Love Juices, serwująca soki tłoczone na zimno oraz dania wegańskie, od blisko półtora roku działa w Warszawie na Saskiej Kępie. Na początku listopada dołączy do niej lokal w stolicy Dolnego Śląska. Dlaczego tutaj?

Pozostało jeszcze 92% artykułu

Tylko 69 zł za pół roku czytania.

O tym, jak szybko zmienia się świat. Czy będzie pokój na Ukrainie. Co się dzieje w kraju przed wyborami. Teraz szczególnie warto wiedzieć więcej. Wyjaśniamy, tłumaczymy, inspirujemy.

Regiony
Tak Warszawa podniosła się z ruin
Regiony
Dolny Śląsk zaprasza turystów. Szczególnie teraz
Regiony
Odważne decyzje w trudnych czasach
Materiał partnera
Kraków – stolica kultury i nowoczesna metropolia
Materiał Promocyjny
Współpraca na Bałtyku kluczem do bezpieczeństwa energetycznego
Regiony
Gdynia Sailing Days już po raz 25.
Materiał Promocyjny
Sezon motocyklowy wkrótce się rozpocznie, a Suzuki rusza z 19. edycją szkoleń