Poznawanie regionu smakiem

Miód drahimski i lokalne przysmaki przyciągają nad Odrę smakoszy z Polski i z zagranicy.

Publikacja: 18.05.2017 23:00

Z foodtrucków można było spróbować potraw m.in. kuchni hiszpańskiej, a nawet japońskiej

Z foodtrucków można było spróbować potraw m.in. kuchni hiszpańskiej, a nawet japońskiej

Foto: Fotolia

Jest już tradycją, że w drugim tygodniu maja szczecińskie Wały Chrobrego toną w różnobarwnych kwiatach i... zapachach pysznego jedzenia. Urządzany od kilku lat Piknik nad Odrą z imprezy turystycznej przemienił się w turystyczno-kulinarną, a także folklorystyczno-kulturalną.

Kuchnia z różnych stron świata

Pozostało jeszcze 93% artykułu

Tylko 9 zł z Płatnościami powtarzalnymi

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.
Subskrybuj i bądź na bieżąco!
Regiony
Katowice stawiają na miejską infrastrukturę rowerową
Materiał Promocyjny
Mieszkania na wynajem. Inwestowanie w nieruchomości dla wytrawnych
Regiony
Dolny Śląsk konsekwentnie wspiera Ukrainę
Regiony
Tak Warszawa podniosła się z ruin
Regiony
Dolny Śląsk zaprasza turystów. Szczególnie teraz
Regiony
Odważne decyzje w trudnych czasach