Reklama
Rozwiń

Pingwiny i cassate zyskują na modzie na zdrową żywność

Tradycyjne, rzemieślnicze, naturalne... Dzięki modzie na zdrowe żywienie takich określeń w witrynach lodziarni jest coraz więcej.

Publikacja: 05.09.2016 23:00

Lody Pingwin – opatentowane w 1948 r. pierwsze polskie lody na patyku

Lody Pingwin – opatentowane w 1948 r. pierwsze polskie lody na patyku

Foto: materiały prasowe

Zainteresowanie wyrobami wykonanymi na podstawie tradycyjnych receptur odczuwają również wielkopolscy producenci, którzy lody z naturalnych składników dostarczają do gastronomii i handlu detalicznego od lat.

Z Sycylii do Wielkopolski

Pozostało jeszcze 96% artykułu

Już za 19 zł miesięcznie przez rok

Jak zmienia się Polska, Europa i Świat? Wydarzenia, społeczeństwo, ekonomia i historia w jednym miejscu i na wyciągnięcie ręki.

Subskrybuj i bądź na bieżąco!

Regiony
Bezpieczne lato w Warszawie – dla wszystkich
Regiony
Gapowicze regionalnym wyzwaniem dla samorządów
Regiony
Katowice stawiają na miejską infrastrukturę rowerową
Regiony
Dolny Śląsk konsekwentnie wspiera Ukrainę
Regiony
Tak Warszawa podniosła się z ruin